Evelyns birthday

It's your birthday, we're gonna party like it's your birthday! okej kanske inte idag, men till helgen blir det att fira Evelyn som fyller 19 år idag! Jag, Natalie och Louise gick igår och köpte donuts och ljus sen gick vi upp kl 06.00 fixade ihop allt och sen sjöng vi för henne, tror att det var lyckat!


(Evelyn med hennes donutstallrik)


(vår present till henne)


(vårt kort och vår tallrik med donuts till Evelyn)

Australian Zoo

I lördags åkte jag, Emma, Louise, Matilda och Stephanie till Zoo, det var en resa på ca 1 timme, kanske lite mer men med gott sällskap så är det inget problem. Väl där fick vi betala studentpris så våra studentkort är med alltid. Såg massa med djur och favoriten är Koalan, fick lite undervisning och den och fick veta en hel del. Man fick även mata kängurus och kan tänka mig att de kan bli lite trötta på det och mätta så när vi kom så var det kanske för mycket för när jag skulle mata en liten söt känguru så slog den till mig på armen typ som ett leave me alone, No hard feelings från min sida utan jag lät den vara och gick till nästa istället. När klockan var runt 14.30 så satte vi oss för att se en krokodilshow men vi hade kollat fel så istället blev det en show med fåglar, kanske inte världens roligaste men det var väldigt skönt att vila benen.



(Stor sköldpadda)


(Sötaste koalan)


(Känguru)


(Jag och min nya bästa vän)


(Louise, Matilda, Stephanie och Emma)



Första veckan

Nu har jag gått 1 vecka på Martin College och det är mycket men det är kul! I 5 veckors block läser vi några ämnen sen när dessa veckor är slut så har vi inte de ämnena mer. Läser bokföring 3 gånger i veckan, vem kunde tro det? inte jag iallafall, det är svårt men börjar förstå det så det känns okej. Igår åkte vi hem några stycken till Stephanie, så hon kunde hämta saker för att sova här och för att ta sig hem till henne så måste man åka båt, så sjukt coolt! Igårkväll bestämde vi tjejer här på boendet plus 2 tjejer i klassen att käka middag tillsammans och sitta på balkongen och bara ha det trevligt. kan inte säga annat än att jag älskar det här.



(poolområdet vid boendet)


(Emma, Evelyn, Natalie och Louise påväg till skolan)


(på väg hem till Stephanie)


(Matilda, jag, Louise, Evelyn och Natalie)

Framme i Brisbane

Resan gick egentligen hur bra som helst förutom att jag skulle sitta i Bangkok i 18 timmar, när 8 timmar hade gått så kom Emma som jag hade träffat på informationsmötet så då hade vi 10 timmar kvar på flygplatsen. Vi åt, sov och kollade facebook (vad annars) När flyginformationen kom för vårt flyg så kom öven informationen för ett flyg till Sydney som skulle åka samtidigt men det var inställt, ni kan ju förstå paniken hos oss när vi först ser att det är inställt men inget hände och vårt plan gick som de skulle.
På flyget ner till Brisbane fanns det sjukt mycket lediga platser så vi fick varsin rad så man kunde lägga sig nästan raklång. När vi kom fram till Brisbane så träffade vi en tjej som heter Louise som hade mailat mig och Emma om att mötas upp och ta en taxi tillsammans till boendet, sagt och gjort, nu var vi framme vid lägenheterna, jag delar tillsammans med en svensk tjej som kommer från malmö och heter Louise och en asiatisk tjej som inte är världens socialaste utan sitter mest på sitt rum. Vi är en hel del svenskar här så det har ju blivit att vi håller ihop nu i början men imorgon börjar skolan och då träffar man alla andra som man ska läsa med så då kommer det säkert bli mer blandat.


(lite grått väder när vi landade igår, men våren har precis börjat här och
snart är det sommar, den som väntar på något gott...)

Sista dagen!

Packade klart idag 21,4 kg (hoppas det går bra) nu ska bara handbaggaget packas! jag får inte glömma någonting! Igår pratade jag med en kompis som kommer till Brisbane den 8/10 kul!

Träffade Jeanette och käkade lunch idag, kul att träffa henne och bara snacka en massa! Ska snart tillbaka in till stan och träffa Emma och fika på vårt vanliga ställe. Mycket nu innan man ska åka iväg.
Fick resfeber igår och låg vaken mellan 00-04 kunde verkligen inte somna, så ja jag fick tillslut resfeber, massa kompisar har varit på mig och inte fattat hur jag kan vara så lugn. så tack så mycket för att ni påpekade att jag ska ju åka till andra sidan jordklotet o börja ett helt nytt kapitel i mitt liv.

Ikväll blir det en sista utgång i Sverige på 1 år. Tackfest för att jag har jobbat på nation och sen kommer tjejerna så festar vi tillsammans!


                                                   
                                                    (jag i januari 2010)
                                                 

Present



fick detta i present av chefen, passar ju perfekt nu till resan, solskydd, aftersun och när jag väl har blivit brun så sololja! Tack