Sista dagen i city

Igår var min sista dag i Brisbane city, mest för mina pengar på busskortet har tagit slut och jag måste verkligen packa det sista idag. Jag åkte in till skolan och sålde min bok till en elev som ska ha det ämnet, Tack för $40, sen mötte jag upp Natalie och vi gick på bio, vi såg Glee filmen, vi kom på oss själva att sitta och le under filmen för man blev så himla glad av deras energi.
Efter filmen mötte jag upp Maddi och vi gick mest runt på stan, gick och åt och bara umgicks.
Sen vid 18.30 mötte jag upp Natalie igen och vi gick och satte oss på Jimmy's och tog nått att äta och dricka, efter en stund kom Viktor och sedan Sofia och joinade oss =)


Jag och Natalie på 3D filmen


Sofia och Jag


Sofia, Natalie, Viktor och jag

Sista dagen med klassen

Igår hade vi våra sista exams, efter skolan så gick vi hem och gjorde oss iordning sen åkte vi in till stan och käkade middag på Jo-Jo's efter det blev det utgång på Exchange, helt okej men jag var för trött för att verkligen gå all in.
Det var iallafalla kul att umgås med alla som man har gått i samma klass som en sista gång innan vi svenskar åker hem.










Graduation

Igår hade vi vår graduation ceremony och idag hade vi våra sista prov, min lärare sa att jag var godkänd och det är faktiskt det enda jag bryr mig om sålänge jag inte behöver gå tillbaka till skolan och göra om proven så är jag nöjd.












Ny roomie

I måndags fick jag en ny roomie, Emma som jag mötte på informationsmötet i Gbg i augusti förra året. Vi bestämde då att mötas upp i Bangkok för att sen ta samma flyg till Australien, efter det har vi bott på studentboende i 6 månader men sen bodde vi på olika ställen men de hon bodde med nu var väldigt speciella och kastade ut henne. Jag och de andra svenskarna här tog emot henne med öppna armar så nu ser mitt rum ut som en bomb har släppts och just det, imorgon så ska det vara inspektion på huset, bra där.

Jag tycker hela systemet dom har här med att hitta tillfälliga boende är så konstigt, dom har en hemsida som man blir medlem i och sen sitter man där o kollar igenom alla boende och tar kontakt med de som verkar bra, det finns ju så många konstiga människor i världen och TRO mig Brisbane tar nog priset.