Sällskap i Bangkok

Så himla kul att Emma som jag träffade på infomötet kommer att ta samma flyg som mig från Bangkok till Brisbane. Alltid kul med sällskap och vi ska läsa samma utbildning vilket gör det ännu bättre. Jag kommer komma till Bangkok ett antal timmar innan Emma så jag får checka läget sen får vi hitta på något tillsammans!

Nu börjar de hända saker!

BRISBANE, AUSTRALIEN 18/9 2010-14/8 2011

Hela grejen började med att min syster sa till mig att hon hade hittat en utbildning som hon tyckte att jag skulle söka in till och att jag hade 2 dagar på mig att bestämma mig. Jag ringde snabbt upp till IBS och fick prata med Malin som var hur trevlig som helst och peppade faktiskt en att skicka iväg de där papperna. Sagt och gjort, några veckor senare fick man tjocka kuvert från IBS med information, fakturor och annat kul. Nu är allt klart.

- CSN beviljat
- Visum beviljat tills den 12 oktober 2011
- Resa bokad.

Kommer åka den 16 september 14.25 från Kastrup, landar i Bangkok 06.00 (lokal tid) åker sedan vidare till Brisbane 23.59! Jag kommer alltså spendera att antal timmar i Bangkok, det positiva är ju att jag får lov att lämna flygplatsen.

Vi hade möte igår i Göteborg med alla som ska åka i September, fick träffa några av de som ska åka till Australien, vissa till Brisbane och vissa till Sydney men det känns kul och skönt att ha träffat några av dom redan innan.

/Anna