life

Fick en förfrågan av mig kära mamma att skriva mer på bloggen nu när jag inte har någon telefon. Anledningen till det var att jag uppdaterade mjukvaran och nu är den då låst igen, jag kan låsa upp den men det blir först om 2-3 veckor! men ska dit på fredag och fråga snällt om dom kan göra det då. Inte jättekul att behöva låsa upp den igen och betala 40 dollar till för det! Det kan allts bli så att jag måste köpa nytt nummer men jag informerar om detta. Annars mår jag bra, klar med första blocket som sagt och nu känns de som man vet vad som krävs. Lite tråkigt är att båda våra eventlärare har slutat och dom letar efter en ny men vi vet inte vem vi kommer ha. Vissa lektioner känns sjukt onödigt som tex working with customers and collegues, tjena lixom har jobbat i 4 år och vet vad som krävs men det är bara att suck it up för har man inget skriftligt bevis på att man har läst något liknande så måste man läsa ämnen. Det var allt för mig denna gången men undrar ni något så fråga på för det är sjukt svårt att bara sitta och skriva om sig själv och vad man gör.




South Bank

Helgen efter att blocket var slut firades med sol och bad, i lördags låg vi vid poolen här hemma och bara hade det bra! på söndagen åkte vi in till stan där det finns en konstgjord pool och sandstrand, riktigt skönt. lägger in lite bilder så ni kan se hur bra jag har det. Evelyn har en kamera som man kan använda i vattnet, asnajs! den används flitigt varje gång vi badar! Vi hade inte så mycket att göra på stranden förutom att bada och sola så vi valde att gräva ner både Viktor och Amanda, det är lätt att bli som en 5-årig när man är på stranden


(Viktor, jag, Najda, Natalie, Emma och Evelyn)


(Amanda, Nadja, Viktor, jag, Emma och Natalie)


(Emma, jag och Evelyn)


(Evelyn, Amanda och Viktor)

första blocket är slut!

Som jag har skrivit innan så läser vi i 5 veckors block sen har vi inte de ämnena mer. Första blocket är slut nu och det känns bra, det var bara riktigt mycket sista veckan för oss event studenter medan grafisk design studenterna har haft det hur skönt som helst med lediga fredagar och 1 lektion vissa dagar MEN nu är det vi som har sköna dagar o lediga fredagar! Jag är nöjd. Vi firade igår att blocket var slut med att ligga vid poolen på dagen och sen festa till det lite på kvällen, Nadja har en balkong på baksidan så då stör man inte de andra som bor här på Genesis. Det var skönt att bara sitta och umgås med en massa folk, det kom fler än vad vi hade tänkt men KUL!


(Natalie, Evelyn och jag)


det känns bra!

Gick ut i torsdags till The Vic. Ett tvåvånings ställe med grym musik, det enda man vill göra är dansa men nästa gång ska jag ha på mig låga skor så vi kan stanna mycket mycket längre!
Det känns så bra här, har träffat folk som är hur underbara som helst!


(Underbara! Natalie och Nadja)


(Evelyn, jag, Emma och Natalie! fantastic)


(kul i taxin, Natalie och jag)

Ikea

Förra helgen åkte några av oss till Ikea för att handla lite saker men framförallt äta köttbullsmenyn och det var väldigt uppskattat av oss! Hittade även en del saker till lägenheten, lite doftljus men även glas, muggar, bestick och rivjärn.


(Emma och Evelyn utanför Ikea)


(Nadja, Matilda, Natalie och Evelyn)


(Alla vill ha en taste of Sweden)


(Köttbullemenyn satt fint)

Team Wolfpack

Efter att ha sett på Eclipse förra veckan så är jag och Natalie helt såld på Jacob och har kommit fram till att det inte är okej att han bara är 92:a.
Jag och Natalie bestämde oss för att köpa en present till varandra bara sådär. I love it!


(min present till Natalie, en bok om Taylor Lautner)


(Natalies present till mig, den hänger fint på min dörr)

Veckan som gått

I måndags hade vi vårt första prov i Workplace Safety, den kursen känns sjukt onödig och tråkig men den är obligatorisk för alla studenter. Tisdagen och onsdagen gick förbi snabbt sen skulle vi ha vårt första prov i Maintain Financial Records och det gick faktiskt bra, eller det känns så, kan inte säga något egentligen tills vi får tillbaka proven men läraren kollade snabbt igenom mitt prov och gav mig tummen upp så det känns bra. I fredags gick vi ut, första gången i Brisbane, gick till ett ställe som heter The Met som ligger i The Valley, det var ett alldeles för stort ställe för 9 tjejer att hålla ihop. Jag och Natalie kände också att vi drog upp medelåldern på stället så vi hittade Emily påväg därifrån och stack till en klubb rakt över gatan, väl där råkade vi ställa oss i VIPkön och när vi kommer fram så skrattar vakten till när han kollar på mitt pass, jag frågade vad som var så roligt och då fyller vi tydligen år på samma dag och samma år, det tyckte han var jättekul, jag tyckte inte det var så kul. Väl där stannade vi bara 1 timme sen var vi tvungna att åka hem, vi ringde de andra och fick med oss 2 till som skulle hem, de andra stannade kvar en stund till. Väl framme vid Garden City började regna och då har vi kanske 10 minuters gångväg hem, not cool men vi kom hem ordentlig och kom i säng vid halv 4 på morgonen, dagen efter vaknade jag vid 14 och mådde hur bra som helst. Dagen efter spenderades med att inte göra något speciellt, jag möblerade mitt rum och städade lite sen satte jag, Evelyn, Natalie, Louise R, Louise T, Nadja och Amanda oss och kollade på Sex And The City 2. När den var slut så var det bara jag, Evelyn och Natalie kvar så vi satte oss och kollade på Eclipse, har bara sett den 1 gång innan så de va gött att se den igen, nu längtar man ju lite tills nästa kommer. Idag blir det plugg och tvätt tror jag.


(Sabrina och jag)


(Nadja och Sabrina)


(Jag och Nadja)


(Emily, Evelyn, jag, Emma och Sabrina)


(Natalie och Jag)