29 november 2010

Nu börjar verkligen värmen komma, igår när vi firade 1:a advent så var det 26 grader. Helt galet!
Har funderat på att fixa ett jobb här nere, tjäna lite extra pengar och ha något att göra på helgerna, håller ju på att bli galen här.

I Torsdags hade jag, Matilda och Steph vårt event för de elever som är klara på skolan. När vi satt och fixade så kom en lärare in och frågar om vi kan hjälpa till på hennes event som hon ska ha på Onsdag, det låter superkul och vi kommer då få förtur på de andra eventen som hon håller. Vi ska jobba 09.00-21.00 känns skitbra.
Det bästa är att hon är så passionerad för detta eventet vilket gör att man verkligen vill hjälpa till, hon sa även att vi INTE ska servera utan vi ska göra event delen.

Nu är jag klar med mitt andra block, klar med alla prov och inlämningar. Detta blocket vi ska ha nu är bara i datasalen och vi kommer troligen kunna "tenta" av dom innan jul, vilket betyder att vi kan börja 1 vecka senare efter jul, men vi får se hur det går.

Annars har jag och Emma tänkt lite, och kanske ska man åka till Bali innan man kommer hem? lång till dess men men..





Jul, Jul, Strålande Jul

Känns så konstigt att gå runt i linne och shorts när det är november. Ännu konstigare känns det när dom börjar sätta upp julgranar och julpynt.


Filipino marknad

Tänkte att det var dags med lite kultur i mitt liv, det blev inte Australiensisk med Filipinsk. I söndags så åkte vi in till South Bank där det var en filipinsk marknad, dom bjöd på musik och dans.




(Evelyn och Emma)

The Social Network

Var och såg filmen igår med Evelyn, Nadja, Viktor, Gustaf och Fritjof, helt okej. Trodde den skulle vara bättre, vet inte egentligen vad som får mig att tycka det, tyckte bara att det saknade något! Sjukt intressant att se hur Facebook började.


(bild lånad av http://moviesbase.net/watch-the-social-network-2010-full-length-movies-online-free/)

Gold Coast

Förra helgen bestämde vi oss för att åka till Gold Coast och bara komma bort lite från Brisbane, vi åkte på fredagen på eftermiddagen, Emma hade fixat så vi fick bo hos hennes kompis så vi slog upp vårt läger där, köpte pizza och satte oss på stranden. Dagen efter gick vi ner till stranden, Natalie och Evelyn testade att surfa. På kvällen var det fest som stod på schemat, vi mötte upp Joanna som går i Evelyn och Natalies klass, vi gick först till en klubb men det var inte så kul så vi gick till ett annat ställe där vi alla hade hur kul som helst, när vi gick ifrån stället så gick vi ner till stranden där vi kollade på soluppgången. Helgen var hur bra som helst och det var så himla skönt att komma bort lite och bara vara med dom man tycker om.


(Evelyn, Natalie, Nadja, Emma och jag)




(vårt lilla läger)




(Jag och Natalie på stranden)